Een Pilatesles afgestemd op jouw lichaam, jouw behoeften en rekening houdend met jouw klachten. 1-op-1, of duo’s. 

Wil je je productiviteit verhogen en je verzuim omlaag brengen? Dan is Pilates@Work iets voor jouw organisatie! 

Pilates

Tijdens mijn Pilateslessen heb je een uur lang alleen aandacht voor je lichaam. Je zet alle boodschappenlijstjes en to-do-lists in je hoofd even uit, en hebt je volledige focus op de aansturing van je lijf. Daardoor kom je weer in contact met je lichaam, iets dat velen in de huidige maatschappij zijn verloren. Je leert je lijf weer op de juiste manier te gebruiken. Je versterkt je diepe core spieren, herstelt je balans en vergroot je flexibiliteit. Iedere week een beetje beter. 

Waarom Pilates?

Mijn persoonlijke ervaring met het herstel van chronische pijn heeft mij doen inzien hoe essentieel een goede houding en het juiste gebruik van spieren zijn, al vanaf jonge leeftijd. Voor mij is Pilates een ware redding geweest tijdens mijn herstelproces. Het heeft mijn lichaam aanzienlijk gestabiliseerd en nu merk ik meteen het verschil als ik een paar weken mijn eigen Pilatesoefeningen vergeet.

Het is een bijzondere en vervullende ervaring om mijn kennis en inzichten te delen met anderen, vooral met mensen die kampen met chronische klachten. Mijn doel is om hen op een verantwoorde manier te laten bewegen en hen te helpen hun levenskwaliteit te verbeteren door middel van een diepgaande lichaamsgerichte aanpak.

Maak nu een afspraak!

Geef je op voor een proefles Personal Pilates.