Opstelling 'De Vrouwenlijn'

Ervaar de helende kracht van De Vrouwenlijn. De levens en onverwerkte trauma’s van jouw moeder en voormoeders, tot wel 7 generaties terug, hebben een diepgaande invloed op hoe jij je voelt en de keuzes die je neemt. Het is ongelooflijk hoezeer jouw leven gevormd wordt door hun ervaringen, en in hoeverre je in staat bent om je leven volledig te omarmen en te ervaren.

opstelling de vrouwenlijn

De moeder staat voor het leven

De manier waarop je jouw relatie met het leven aangaat, weerspiegelt direct jouw verbondenheid met je moeder en de lijn van vrouwen waaruit je voortkomt. Als je de band met je moederlijke afkomst afwijst, zul je onrust, tegenslagen, moeilijke relaties en een gevoel van onvolledigheid ervaren in je dagelijks leven. Kun je je nu voorstellen dat je soms moe bent?

Patronen doorbreken

Tijdens deze bijzondere ervaring verbindt je je met de vrouwen in de generatielijn van de vraagsteller en laten we de transformerende krachten tot ons komen die inherent zijn aan elke vrouwenlijn. Je maakt een diepe verbinding met de voormoeders. Je verkent de patronen en onverwerkte emoties die generatie op generatie zijn doorgegeven.

vrouwenlijn

Inzicht en heling

Tijdens deze opstelling (die alles bij elkaar 1,5 tot 2 uur duurt) ben je representant in de opstelling van de vraagsteller. Verder starten we met een meditatie waarin jij je verbindt met de kracht en liefde van je voormoeders. In deze thema-opstelling ben je in een fijne setting met alleen maar vrouwen.

Thema’s waarvoor de Vrouwenlijn geschikt is

Vragen rondom: 

  • Het nemen van het leven, lopen van eigen lichaamspad
  • Identiteit, authenciteit, zichtbaarheid
  • Grenzen
  • Verbinding, relaties
  • Contact met gevoel, lichaam en vrouwelijke energie
  • Persoonlijke groei, kracht en kwetsbaarheid
  • Balans tussen geven en nemen

Wie ben ik?

De opstelling wordt begeleid door opsteller Tessa Stolze. Zij is een ervaren systemisch coach. En organiseert verschillende familieopstellingen in Schiedam en Voorburg

workshop dochter van je moeder opstelling

Wanneer?

Op zondag 14 april heb ik nog ruimte voor een vraagstelster, van 13.30 – 15.30 of 16.00 – 18.00 uur. 

Kosten en locatie

De opstelling is te boeken voor 249 euro voor vraagstellers. En kan plaats vinden op een door jou verzorgde locatie in de regio Vlaardingen / Rotterdam. Als je geen locatie tot je beschikking hebt, maken we gebruik van Pakhuis Zweden, Walvisstraat 6 in Schiedam. De kosten komen dan op 299 euro totaal. 

Geef je interesse door via het formulier hieronder. In het opmerkingenveld kun je je voorkeur doorgeven voor bepaalde dagdelen. Of bel met Tessa 06 – 4324 8043.

“Tijdens het systemische gesprek met Tessa heb ik kunnen voelen dat mijn vader weer heel is geworden. Mijn grootvader is op zijn vierde van zijn moeder afgenomen en in een internaat jarenlang seksueel misbruikt. De zelfhaat en bitterheid stroomde als dikke modder in zijn bloed en later door in de aderen van mijn vader. Voor mij voelbaar als een altijd dolen in die modderstroom en daarin afgezonderd zijn. 
 
Als ik in de opstelling met Tessa mijn vader zijn zwaarte teruggeef en mijn vader zich omdraaiend het weer teruggeeft aan zijn vader: gebeurt het wonder. Het voelt alsof een lang afgescheiden deel weer thuiskomt bij hem. Dat mijn vader mag leven in het eenzijn met zijn vrouwelijke stuk. Hierdoor voel ik zijn erkenning dat ik mijn eigen pad volg. En als ik hem ’s avonds bezoek, geeft mijn vader mij voor het eerst ooit, een warme omhelzing.”
 

“Ik was niet de meest eenvoudige coachee, omdat ik net een goochelaar leek die elke keer weer een nieuw konijn uit de hoed trok. Maar we kwamen altijd op een punt waarop ik mooie inzichten kreeg.

Ik vind Tessa een fijn persoon om mee samen te werken, omdat het voelt alsof je er als cliënt niet alleen voor staat. Ze denkt met je mee en durft te proberen. Werkt het niet dan kiezen we een andere invalshoek. Daarbij durft ze ook kwetsbaar te zijn en dat was voor mij heel waardevol.”

 

mirjam ervaring systemische coaching
Mirjam

“Tessa geeft mij de ruimte en beweegt met me mee. Ze laat me zelf bepalen wanneer en hoe ik toe ben aan een bepaalde keuze voor een oefening. Deze keuzevrijheid zorgt dat de oefening en uitkomst voelt als van mij. Hiermee is de uitkomst effectiever.

Tessa begeleidt heel prettig tijdens de gesprekken. Ze heeft aandacht voor de analytische kant en begeleidt mij met gemak naar mijn gevoel en wat er nog onder zit. Het resultaat van de gesprekken met Tessa is dat ik andere keuzes maak en daar ben ik blij mee. En ik ben me ook gaan realiseren dat ik nog een aantal zaken af te pellen heb, waar ik mee aan de slag ga. Tessa heeft een natuurtalent voor systemische coaching!”