Opstelling aanvragen

Een familieopstelling is een krachtige tool om de dynamieken in jouw systeem te onderzoeken. Het helpt je om inzicht te krijgen in de patronen, zodat je vervolgens weet welke stappen je in het hier en nu kunt zetten. Wil jij de helende kracht ervan ervaren? Vraag dan een opstelling aan bij systemisch coach Tessa. 

workshop dochter van je moeder opstelling

Welke opstelling?

De meest gebruikte start van onze reis samen is het systemisch coachtraject van 2 gesprekken. Hierin ontrafelen we jouw familiegeschiedenis en doen we in ieder gesprek een opstelling in een 1 op 1 setting. 

Heb je wat meer ervaring met systemisch werk en zijn er specifieke dynamieken die je wilt onderzoeken? Dan bied ik ook de volgende opstellingen aan:

Systemisch werk en opstellingen vormen ook de basis van mijn workshops en programma’s:

Aanvragen

Spreekt 1 van de opstellingen je aan? Geef je op via onderstaand formulier en dan plannen we samen jouw opstelling in. Of neem contact op met Tessa 06 – 4324 8043

“Tijdens het systemische gesprek met Tessa heb ik kunnen voelen dat mijn vader weer heel is geworden. Mijn grootvader is op zijn vierde van zijn moeder afgenomen en in een internaat jarenlang seksueel misbruikt. De zelfhaat en bitterheid stroomde als dikke modder in zijn bloed en later door in de aderen van mijn vader. Voor mij voelbaar als een altijd dolen in die modderstroom en daarin afgezonderd zijn. 
 
Als ik in de opstelling met Tessa mijn vader zijn zwaarte teruggeef en mijn vader zich omdraaiend het weer teruggeeft aan zijn vader: gebeurt het wonder. Het voelt alsof een lang afgescheiden deel weer thuiskomt bij hem. Dat mijn vader mag leven in het eenzijn met zijn vrouwelijke stuk. Hierdoor voel ik zijn erkenning dat ik mijn eigen pad volg. En als ik hem ’s avonds bezoek, geeft mijn vader mij voor het eerst ooit, een warme omhelzing.”
 

“Ik was niet de meest eenvoudige coachee, omdat ik net een goochelaar leek die elke keer weer een nieuw konijn uit de hoed trok. Maar we kwamen altijd op een punt waarop ik mooie inzichten kreeg.

Ik vind Tessa een fijn persoon om mee samen te werken, omdat het voelt alsof je er als cliënt niet alleen voor staat. Ze denkt met je mee en durft te proberen. Werkt het niet dan kiezen we een andere invalshoek. Daarbij durft ze ook kwetsbaar te zijn en dat was voor mij heel waardevol.”

 

mirjam ervaring systemische coaching
Mirjam

“Tessa geeft mij de ruimte en beweegt met me mee. Ze laat me zelf bepalen wanneer en hoe ik toe ben aan een bepaalde keuze voor een oefening. Deze keuzevrijheid zorgt dat de oefening en uitkomst voelt als van mij. Hiermee is de uitkomst effectiever.

Tessa begeleidt heel prettig tijdens de gesprekken. Ze heeft aandacht voor de analytische kant en begeleidt mij met gemak naar mijn gevoel en wat er nog onder zit. Het resultaat van de gesprekken met Tessa is dat ik andere keuzes maak en daar ben ik blij mee. En ik ben me ook gaan realiseren dat ik nog een aantal zaken af te pellen heb, waar ik mee aan de slag ga. Tessa heeft een natuurtalent voor systemische coaching!”