Mindful Copy

Marketing is altijd mijn passie geweest, maar door mijn chronische pijn is 4 dagen per week achter een computer zitten is iets dat ik niet meer kan.

Daarom werk ik op freelance basis aan verschillende projecten, die zich voornamelijk concentreren op teksten, of als communicatie-adviseur.

Je kunt me ook benaderen voor het schrijven van klantreferenties, het doen van interviews, of alle andere vormen van copywriting. Daarnaast kan ik je advies geven over het genereren van de meest optimale zichtbaarheid van de teksten door middel van SEO en social media. 

Sparringspartner voor ondernemers

Naast het schrijven van teksten help ik ook graag ondernemers met hun online marketingvraagstukken. Voor ondernemers is marketing iets waar ze niet in zijn gespecialiseerd, en waar ze eigenlijk veel te weinig tijd voor hebben. Daarom spring ik bij als sparringspartner en adviseur. Zodat je als ondernemer zelf geïnspireerd en gemotiveerd weer verder kunt.

Heb je meer hulp nodig, omdat je tegen blokkades oploopt bij het ondernemen? Dan is misschien mijn systemische business coaching een mooie stap. 

Online marketing e.h.b.o. (eerste hulp bij ondernemen) pakket

De eerste kennismaking (1 uur) is gratis. Vervolgens krijg je voor 349 euro (ex btw) 4 uur van mijn tijd. In die tijd doe ik een Quick scan van je website en je social media kanalen. De Quick scan werk ik uit in een kort advies met tips en trucs hoe je je online zichtbaarheid en -vindbaarheid kunt verbeteren (Quick scan + advies = 1 uur).  

De overige 3 uur kunnen we besteden aan de onderwerpen waar jij hulp bij nodig hebt. Dit mag je helemaal zelf bepalen. Een aantal voorbeelden: 

  • Samen duiken we het CMS van je website (zoals WordPress) in en passen je website ter plekke aan.
  • Ik maak een opzet voor een contentplanning en doe voorzetjes voor social media- en blogberichten 
  • Als je zelf website-aanpassingen hebt gedaan of social media berichten hebt toegevoegd, geef ik je feedback 
  • Sowieso ben ik op afstand beschikbaar voor al je vragen of verzoeken. 

Ik ben die stok-achter-de-deur die je net even nodig hebt om je online marketing weer op orde te krijgen. 

Online marketing quickscan

Wil je alleen de Quick scan + advies ontvangen? Stuur me je url en een korte instructie wat je doelstelling is, en je krijgt mijn advies voor 119 euro ex btw in je mailbox! 

Gëinteresseerd?

Heb je mijn hulp nodig? Plan dan nu een afspraak in!

Copywriting
Advies aan ondernemers

Ervaringen Mindful Copy

Als kleine ondernemer heb ik erg veel aan de begeleiding die Tessa biedt op gebied van online marketing. Ze is open en vriendelijk en is echt fijn als sparringpartner. Ze denk goed mee, snapt waar je zit en komt dan met super praktische en concrete adviezen.

Ik denk soms te ingewikkeld en dan heeft zij al weer een eenvoudige oplossing bedacht. Ze helpt me met structuur en overzicht te houden en af en toe een stok achter de deur te zijn!

Ik merk duidelijk haar kennis van zaken en ruime ervaring in de marketingwereld. Daarbij gaat ze erg efficient met de tijd om en heeft ze schappelijke prijzen. Dus ik wil haar graag van harte aanbevelen!

Bij het opzetten van mijn massagepraktijk heb ik echt superveel aan Tessa gehad. Ik wist wel hoe ik een website moest onderhouden, maar zelf een website opzetten, vindbaar zijn op Google, wat is handig om wel en niet te doen, daar heeft Mindful Copy me heel erg bij geholpen.

Op social media ben ik echt een ei, dus daar had ik meer ondersteuning bij nodig. Uberhaupt het aanmaken van een account, maar daarna ook: wat post je wel en niet, wat werkt wel en niet.

Ik vind het zo knap van Tessa dat ze heel duidelijk kan aangeven wat beter of anders kan, op een manier waardoor ik het gelijk van haar aanneem en me niet beledig voel op mijn eigen ontwerp of ideeen. Heerlijk dat ze vanaf de zijlijn met me meekijkt en mij motiveert om zelf beter te worden op dit gebied.

Vorig jaar begon ik mijn eigen wandelcoachingpraktijk: La Ceiba. Er kwamen veel werkzaamheden bij kijken die totaal nieuw waren voor mij. Tessa heeft mij uitstekend geholpen bij het maken van een goede website.

Ze heeft mij geholpen met te teksten van de website; weet precies wanneer en welke woorden je moet gebruiken om goed vindbaar te zijn en om een aantrekkelijke tekst te schrijven.

Daarnaast gaf ze me veel informatie over hoe en welke social media ik kan inzetten. En met resultaat, want ik kreeg veel nieuwe volgers, lees: potentiële klanten 😉

Buiten dat het gewoon heel fijn werken is met Tessa, heb ik er ook heel veel van geleerd. Als ik nu bezig ben met teksten schrijven, denk ik vaak terug aan haar tips en trics.