Business coaching

Loop je als ondernemer vast? 

Je kunt nog zo veel uren maken en keihard werken, maar je komt niet vooruit.

Je wordt er onzeker van, begint aan jezelf te twijfelen. Is ondernemen wel iets voor mij? Ben ik goed genoeg om mijn bedrijf krachtig neer te zetten?

Blokkades in je familiesysteem kunnen ervoor zorgen dat het niet stroomt in je onderneming.

“De balans tussen nuchtere voeten in de klei en de magische werking van een opstelling typeerde het traject.” – Marielle

business coaching blokkade

Oorsprong van de blokkade

Door middel van een opstelling gaan we terug naar de oorsprong van je blokkade(s). In een 1-op-1 systemisch coachgesprek gaan we op zoek naar wat er in de onderstroom gebeurt. Ik gebruik hierbij systemische gesprekstechnieken en opstellingen (tafelopstellingen of vloerankers). De inzichten die je in de opstelling krijgt zorgen ervoor dat je in het hier en nu meer in contact staat met je gevoel en meer rust ervaart. Waardoor jij de keuzes kunt maken waarmee je onderneming gaat floreren.

“Tessa heeft een natuurtalent voor systemisch coachen” – Mirjam

systemisch coach poppetjes

Leidend principe

Ik combineer de kracht van opstellingen met mijn ervaring als marketingmanager. Na de opstelling gaan we praktisch aan de slag met de keuzes die je te maken hebt. Ik help je je positionering scherp(er) te krijgen, door op zoek te gaan naar je leidend principe. Je zult daarna merken dat het bouwen aan je onderneming met veel meer gemak gaat. Alsof je niet meer wordt tegengehouden.

High impact

Het resultaat? Minder gedoe in je bedrijf, meer focus, en meer omzet.

Een business coachingstraject bestaat gemiddeld uit 4 sessies van 1-1,5 uur. De intake is gratis. Het tarief voor 4 sessies is 599 euro exclusief BTW.

De gesprekken vinden plaats in mijn coachpraktijk in Vlaardingen (regio Rotterdam), of via videobellen. 

Kijk ook eens bij organisatieopstellingen!

“Tessa confronteert je met een grote liefdevolle glimlach met wat er aan te kijken is.” – Liesbeth

Maak nu een afspraak!

Transformatieve coaching en opstellingen om jouw blokkades aan te pakken
“Tijdens het systemische gesprek met Tessa heb ik kunnen voelen dat mijn vader weer heel is geworden. Mijn grootvader is op zijn vierde van zijn moeder afgenomen en in een internaat jarenlang seksueel misbruikt. De zelfhaat en bitterheid stroomde als dikke modder in zijn bloed en later door in de aderen van mijn vader. Voor mij voelbaar als een altijd dolen in die modderstroom en daarin afgezonderd zijn. 
 
Als ik in de opstelling met Tessa mijn vader zijn zwaarte teruggeef en mijn vader zich omdraaiend het weer teruggeeft aan zijn vader: gebeurt het wonder. Het voelt alsof een lang afgescheiden deel weer thuiskomt bij hem. Dat mijn vader mag leven in het eenzijn met zijn vrouwelijke stuk. Hierdoor voel ik zijn erkenning dat ik mijn eigen pad volg. En als ik hem ’s avonds bezoek, geeft mijn vader mij voor het eerst ooit, een warme omhelzing.”
 
liesbeth ervaring systemische coaching
Liesbeth

“Als systemisch coach heeft Tessa een hele warme en welkome uitstraling. Ze geeft je het gevoel dat niks te gek is. Vervolgens aarzelt ze niet je met een grote liefdevolle glimlach, te confronteren met wat er aan te kijken is. En dat kun je alleen maar zelf doen. Heel erg fijn dat Tessa juist dan het proces zo liefdevol en kundig begeleid, zodat je je daaraan kunt overgeven.

 
Samen nieuwsgierig zijn naar wat er zich laat zien terwijl de regie bij haar in goede handen is. De inzichten waar ze mij zo naartoe leiddde, heb ik niet alleen maar begrepen met mijn hoofd maar van top tot teen ervaren. En een ervaring, kun je nooit meer ‘deleten’, die gaat mee!”

 

mirjam ervaring systemische coaching
Mirjam

“Tessa geeft mij de ruimte en beweegt met me mee. Ze laat me zelf bepalen wanneer en hoe ik toe ben aan een bepaalde keuze voor een oefening. Deze keuzevrijheid zorgt dat de oefening en uitkomst voelt als van mij. Hiermee is de uitkomst effectiever.

Tessa begeleidt heel prettig tijdens de gesprekken. Ze heeft aandacht voor de analytische kant en begeleidt mij met gemak naar mijn gevoel en wat er nog onder zit. Het resultaat van de gesprekken met Tessa is dat ik andere keuzes maak en daar ben ik blij mee. En ik ben me ook gaan realiseren dat ik nog een aantal zaken af te pellen heb, waar ik mee aan de slag ga. Tessa heeft een natuurtalent voor systemische coaching!”