Workshop 'De vrouwenlijn'

Ontdek de helende kracht van De Vrouwenlijn in een systemische middag. De levens en onverwerkte trauma’s van jouw moeder en voormoeders tot wel 7 generaties terug hebben een diepgaande invloed op hoe jij je voelt en de keuzes die je maakt. Het is ongelooflijk hoezeer jouw leven gevormd wordt door hun ervaringen, en in hoeverre je in staat bent om je leven volledig te omarmen en te ervaren.

vrouwenlijn

De moeder staat voor het leven

De manier waarop je jouw relatie met het leven aangaat, weerspiegelt direct jouw verbondenheid met je moeder en de lijn van vrouwen waaruit je voortkomt. Als je de band met je moederlijke afkomst afwijst, zul je onrust, tegenslagen, moeilijke relaties en een gevoel van onvolledigheid ervaren in je dagelijks leven. Kun je je nu voorstellen dat je soms moe bent?

Patronen doorbreken

Tijdens deze bijzondere ervaring verbinden we ons met de vrouwen in de generatielijn van de vraagstellers en laten we de transformerende krachten tot ons komen die inherent zijn aan elke vrouwenlijn. We maken een diepe verbinding met de voormoeders. We verkennen de patronen en onverwerkte emoties die generatie op generatie zijn doorgegeven. Door bewust te worden van deze invloeden en inzicht te krijgen in jouw vrouwenlijn, kun je de belemmerende patronen doorbreken en een nieuw pad voor jezelf creëren.

workshop dochter van je moeder opstelling

Inzicht en heling

Deze middag verzorgen wij systemische oefeningen, meditaties en 1 grote opstelling. Door je te verbinden met de kracht en liefde van je voormoeders, ervaar je meer vertrouwen in jezelf en jouw innerlijke krachten. Je zult in staat zijn om met meer gemak en vrijheid het leven te omarmen, terwijl je de impact van onverwerkte trauma’s verzacht.

Hoe werkt een Vrouwenlijn?

Siets Bakker is een expert in het helder uitleggen van deze werkvorm. Bekijk deze Youtubevideo om er meer over te weten. 

Tijdens de workshop doen wij 1 grote opstelling zoals uitgelegd door Siets, en verschillende kleine oefeningen om contact te maken met je voormoeders.

Ga je mee?

Neem de eerste stap naar een leven waarin je volledig kunt bloeien en jouw eigen unieke pad kunt bewandelen. Ontdek de transformerende kracht van De Vrouwenlijn en omarm jouw potentieel met vertrouwen en vreugde.

vrouwelijke lijn

Waar, wanneer?

Op dit moment staat geen datum gepland, maar kunnen we op verzoek verzorgen in Schiedam of Voorburg. Geef je interesse dan door via het formulier hieronder.  In het opmerkingenveld kun je je voorkeur doorgeven voor bepaalde dagdelen, dan kijken we of we daar rekening mee kunnen houden. Of bel met Tessa 06-43248043

“Tijdens het systemische gesprek met Tessa heb ik kunnen voelen dat mijn vader weer heel is geworden. Mijn grootvader is op zijn vierde van zijn moeder afgenomen en in een internaat jarenlang seksueel misbruikt. De zelfhaat en bitterheid stroomde als dikke modder in zijn bloed en later door in de aderen van mijn vader. Voor mij voelbaar als een altijd dolen in die modderstroom en daarin afgezonderd zijn. 
 
Als ik in de opstelling met Tessa mijn vader zijn zwaarte teruggeef en mijn vader zich omdraaiend het weer teruggeeft aan zijn vader: gebeurt het wonder. Het voelt alsof een lang afgescheiden deel weer thuiskomt bij hem. Dat mijn vader mag leven in het eenzijn met zijn vrouwelijke stuk. Hierdoor voel ik zijn erkenning dat ik mijn eigen pad volg. En als ik hem ’s avonds bezoek, geeft mijn vader mij voor het eerst ooit, een warme omhelzing.”
 

“Ik was niet de meest eenvoudige coachee, omdat ik net een goochelaar leek die elke keer weer een nieuw konijn uit de hoed trok. Maar we kwamen altijd op een punt waarop ik mooie inzichten kreeg.

Ik vind Tessa een fijn persoon om mee samen te werken, omdat het voelt alsof je er als cliënt niet alleen voor staat. Ze denkt met je mee en durft te proberen. Werkt het niet dan kiezen we een andere invalshoek. Daarbij durft ze ook kwetsbaar te zijn en dat was voor mij heel waardevol.”

 

mirjam ervaring systemische coaching
Mirjam

“Tessa geeft mij de ruimte en beweegt met me mee. Ze laat me zelf bepalen wanneer en hoe ik toe ben aan een bepaalde keuze voor een oefening. Deze keuzevrijheid zorgt dat de oefening en uitkomst voelt als van mij. Hiermee is de uitkomst effectiever.

Tessa begeleidt heel prettig tijdens de gesprekken. Ze heeft aandacht voor de analytische kant en begeleidt mij met gemak naar mijn gevoel en wat er nog onder zit. Het resultaat van de gesprekken met Tessa is dat ik andere keuzes maak en daar ben ik blij mee. En ik ben me ook gaan realiseren dat ik nog een aantal zaken af te pellen heb, waar ik mee aan de slag ga. Tessa heeft een natuurtalent voor systemische coaching!”