Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Als de vakantie spanningen onthult

De zomervakantie is vaak een tijd van ontspanning, reflectie en rust. Maar juist deze tijd kan onverwachte stress met zich meebrengen. Wanneer je even loskomt van je dagelijkse routine, kan je geconfronteerd worden met onderliggende patronen en problemen die normaal gesproken door de drukte van het alledaagse leven worden overschaduwd.

acceptatie

Hoge verwachtingen

In plaats van een zorgeloze tijd, kan de vakantie juist spanningen naar boven brengen. Het samenzijn met familie, het ontbreken van afleiding door werk, en de verhoogde verwachtingen om ‘leuke’ en ‘ontspannen’ momenten te hebben, kunnen ervoor zorgen dat diepere problemen plotseling een prominente rol gaan spelen. Conflicten binnen relaties, oude pijnpunten in familieverband, of persoonlijke onzekerheden kunnen ineens aan de oppervlakte komen en voor onrust zorgen.

Misschien heb je tijdens deze vakantie gemerkt dat bepaalde thema’s of spanningen opeens veel groter voelden dan normaal. Dit zijn vaak signalen van onderliggende patronen die om aandacht vragen. De vraag is: wat doe je ermee?

familieopstelling verbinding

Familieopstelling

Een familieopstelling is een uitgelezen kans om de patronen die deze zomer naar boven zijn gekomen te onderzoeken en aan te pakken. Een familieopstelling biedt inzicht in de dynamieken die je leven beïnvloeden en kan helpen om problemen bij de wortel aan te pakken.

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: