Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Als je moeder opeens voor je staat op de werkvloer

Als systemisch coach zie ik keer op keer hoe interacties op het werk vaak een spiegel zijn van dynamieken binnen je familiesysteem. Patronen uit het verleden kunnen onbewust hun weg vinden naar je werkomgeving, waardoor je vast komen te zitten in herhalende reacties en gedragingen.

familiesysteem organisatiesysteem

Jouw patroon met je moeder

En zo staat opeens je moeder voor je neus terwijl je een conflict hebt met je collega. Je ziet haar niet, maar ze is er wel. De manier waarop je reageert op je collega is een weerspiegeling van hoe jouw patroon met je moeder zich in jou heeft geïnstalleerd.

Het belemmert je handelingsvrijheid. Want je ben niet meer in het hier en nu. Je bent in het verleden, bij je moeder.

Van je plek

Je familiesysteem reist altijd met je mee, ook in de professionele context. Wanneer je reageert op situaties op je werk vanuit een plaats van onbewust herhaald gedrag, ga je van je plek in het organisatiesysteem af. En verlies je de kracht om effectief te handelen in het hier en nu.

Lekker op je plek in je werk

In de workshop Organisatieopstellingen van Liesbeth Remmers en mij krijg je de kans om de verborgen dynamieken te doorbreken en je volledige potentieel te benutten in je professionele leven. Ontdek hoe je weer stevig op je eigen plek kunt staan en meld je aan!

workshop organisatieopstellingen

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: