Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Hoe kies je als begeleider het onderwerp?

Hoe kies je als begeleider het onderwerp van een systemische workshop die je wilt organiseren? Met een opstelling natuurlijk! Liesbeth Remmers en ik stonden na een succesvolle serie familieopstellingen in de eerste helft van dit jaar te trappelen om in het najaar weer een paar mooie bijeenkomsten op de planning te zetten.

blinde opstelling themas

Blind opstellen

We wilden graag ook een systemische workshop toevoegen aan het programma en hadden een long list van wel 20 onderwerpen. Die hebben we samen teruggebracht naar een top-5. Deze top-5 hebben we op blaadjes geschreven, dubbelgevouwen en blind opgesteld door ze op de grond te leggen.

Volgende stap was voelen! Eigenlijk ging mijn aandacht al gelijk uit naar 1 van de blaadjes, maar we hebben allebei even alle 5 opties afgelopen om te ervaren hoe het daar was. Vervolgens spraken we onze top-2 naar elkaar uit.

dochter van je moeder

Dochter van je moeder

En toen was de keuze heel makkelijk: Onze topfavoriet was voor allebei hetzelfde blaadje! Samen vouwden we het uit, en daar verscheen het thema ‘Dochter van je moeder‘.

Dat het de juiste keuze was bleek al snel. ’s Avonds kreeg ik een appje van een bekende die vroeg of er al iets bekend was over de agenda van het najaar. En zij schreef zich gelijk in toen ze het thema hoorde.

Doe je mee?

Lijkt het jou ook wat? Deze workshop vindt plaats op 15 september in Voorburg. Laat het ons weten als jij net zo enthousiast bent als wij!
voelen blinde opstelling

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: