Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Systemische coaching: Een pad naar spirituele groei

Het is opmerkelijk hoe sterk spiritualiteit in Vlaardingen leeft. Veel van mijn klanten zijn geïnteresseerd in systemisch werk en familieopstellingen, omdat het een prachtige manier is om persoonlijke groei en transformatie te bevorderen. Als coach begrijp ik de behoeften en verlangens van degenen die een diepere verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen zoeken. Het is een voorrecht om individuen te begeleiden die spiritueel zijn ingesteld. In mijn praktijk bied ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin we samen kunnen werken aan het verkennen en ontwikkelen van jouw spirituele pad.

spiritualiteit vlaardingen

Wat is spiritualiteit?

Spiritualiteit is een persoonlijke zoektocht naar betekenis en verbondenheid met iets dat groter is dan onszelf. Het gaat om het ontdekken van innerlijke vrede, het vinden van balans en het verkennen van de diepere lagen van ons bewustzijn. Voor velen is spiritualiteit een bron van kracht, inspiratie en heling.

Relatie tussen systemisch werk en spiritualiteit

Systemisch werk en familieopstellingen kunnen als spiritueel worden beschouwd vanwege de diepgaande verbinding met essentiële aspecten van het menselijk bestaan en het verkennen van de onzichtbare dimensies van het leven. Dit zijn een aantal aspecten ervan:

  • Verbondenheid en eenheid: Systemisch werk erkent en benadrukt de diepe verbondenheid tussen alle elementen binnen een systeem, zoals familie, gemeenschap of organisatie. Het gaat ervan uit dat alles met elkaar verweven is en dat we deel uitmaken van een groter geheel. Dit idee van eenheid en verbondenheid sluit aan bij spirituele concepten waarin de essentie van het leven wordt gezien als een onderling verbonden web van energie.
  • Transpersoonlijke dimensie: Systemisch werk gaat verder dan het individuele niveau en opent de deur naar een transpersoonlijke dimensie. Het biedt ruimte voor het verkennen van het collectieve bewustzijn en de overdracht van onbewuste patronen en dynamieken door generaties heen. Deze diepere dimensie, die voorbij het individuele zelf reikt, heeft een spirituele kwaliteit en opent de mogelijkheid voor groei en transformatie.
  • Bewustwording en inzicht: Systemisch werk nodigt uit tot bewustwording van de onzichtbare krachten en dynamieken die ons gedrag en onze ervaringen beïnvloeden. Het biedt inzicht in de onderliggende patronen, overtuigingen en systemische verstrikkingen die ons kunnen belemmeren in ons leven. Dit bewustzijnsproces sluit aan bij de spirituele zoektocht naar zelfrealisatie, zelfontdekking en het begrijpen van de diepere betekenissen van ons bestaan.
  • Heling en transformatie: Systemisch werk streeft naar heling en het creëren van harmonie binnen systemen. Het kan ons helpen om belemmerende patronen, trauma’s en verstrikkingen te identificeren en los te laten, waardoor er ruimte ontstaat voor genezing en transformatie. Dit proces van heling en groei heeft een spirituele dimensie, waarbij we ons openstellen voor innerlijke transformatie en het ervaren van diepere niveaus van welzijn en vreugde.

coaching grondoefening

Systemische coaching voor spirituele groei

Als systemische coach ben ik er om jou te begeleiden op je pad van spirituele groei. Mijn aanpak combineert systemisch werk met coachingstechnieken om je te helpen inzicht te krijgen in de verborgen dynamieken die jouw leven beïnvloeden. Door middel van diepgaande gesprekken en opstellingen onderzoeken we de onderliggende patronen en overtuigingen die jou belemmeren om volledig tot bloei te komen op spiritueel vlak.

Ontdek de mogelijkheden van systemische coaching in Vlaardingen:

  • Ontdekken van verborgen familiepatronen: We onderzoeken de onbewuste patronen en overtuigingen die van invloed kunnen zijn op jouw spirituele groei. Door deze patronen bewust te maken, kun je ze transformeren en loslaten, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe groei en inzichten.
  • Versterken van persoonlijke relaties: Spirituele groei gaat vaak hand in hand met het aangaan van diepere verbindingen met anderen. Met systemische coaching kun je obstakels in je relaties identificeren en oplossen, waardoor ruimte ontstaat voor een dieper gevoel van verbondenheid en harmonie.
  • Ontwikkelen van zelfcompassie en zelfacceptatie: Spiritualiteit gaat ook over het omarmen van jezelf en het vinden van innerlijke vrede. Door middel van coachingstechnieken help ik je bij het ontwikkelen van zelfcompassie, het loslaten van zelfoordeel en het accepteren van wie je werkelijk bent. Dit proces opent de deur naar innerlijke vrede en een diepere verbinding met je ware zelf.\
  • Verkennen van je spirituele identiteit: Samen gaan we op zoek naar jouw unieke spirituele identiteit. Door diepere inzichten te verkrijgen in je eigen waarden, overtuigingen en verlangens, kun je een dieper gevoel van betekenis en vervulling vinden in je spirituele praktijk.
  • Integreren van spiritualiteit in het dagelijks leven: Spiritualiteit is niet alleen iets wat je op bepaalde momenten beoefent, maar het kan ook een levenswijze worden. Ik ondersteun je bij het integreren van spirituele principes en praktijken in je dagelijks leven, zodat je de vruchten ervan kunt plukken in alle aspecten van je bestaan.

Welkom bij mijn coachingspraktijk

Mensen met een spirituele instelling komen naar mijn coachingspraktijk om hun spirituele groei te bevorderen, hun levensdoelen te ontdekken, innerlijke rust en balans te vinden, te helen en te transformeren, en verbinding te maken met een gemeenschap van gelijkgestemde zielen. Sta open voor de krachtige mogelijkheden die spirituele ontwikkeling met zich meebrengt en weet dat ik er ben om je te begeleiden op deze bijzondere reis.

Kom jij het ook een keer ervaren? In mijn praktijk in Vlaardingen ben je welkom voor 1-op-1 coaching en opstellingen. Familieopstellingen in groepen organiseer ik momenteel in Schiedam en Voorburg. Stuur me gerust een berichtje als je meer wilt weten op 06 – 4324 8043

Met warme groeten,

Tessa

the magic fix

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: