Ervaring Erica Coaching

"Tessa prikte precies op de goede plekken."

Erica heeft begin 2020 al een mooie carriere switch gemaakt van HR Assistent naar fulltime Pilatesdocent (Depilatesjuf.nl). Maar ze was toch nog zoekende naar waar haar hart echt van in de fik gaat. In 4 gesprekken hebben we het loopbaantraject gevolgd, met als uitkomst voor Erica de oorverdovende wens om haar eigen well being center te starten!

“De gesprekken met Tessa waren heel fijn en verhelderend. Ze heeft zich echt ingezet om mijn hulpvraag goed boven tafel te krijgen. Ik kan soms nog wel eens afdwalen met mijn verhalen, maar Tessa hield de hele tijd de focus.

Het hielp mij heel erg om de kennis die in me zit eruit te halen. Ik wist een heleboel al, maar ik had echt iemand nodig die even prikt. Het doorvragen en laten nadenken deed Tessa heel goed. Het kwartje viel echt bij me toen we een visualisatie-oefening deden. Tessa vroeg me voor te stellen hoe mijn werk er over 5 jaar uitzag. Hoe ik me dan voelde, met wie ik was, noem maar op. Ik zag toen mijn well being center heel duidelijk voor me.

Dankzij het coachingstraject heb ik nu weer de focus op mijn eigen toko-to-be. Het gaat er komen, linksom of rechtsom. Ik mag al mijn talenten gaan benutten en inzetten voor iets wat mijn hart sneller doet kloppen. Met de lijst met acties die ik in de afsluitende sessie heb opgesteld, ga ik aan de slag. Ik ga ervoor!”

Wil jij ook meer duidelijkheid over de volgende stap in je carrière? Of wil je inzicht in waar jouw kwaliteiten en wensen liggen? Maak dan een afspraak voor een gratis intake, met zicht op een loopbaancoachingstraject! 

Erica coaching ervaring

Maak nu een afspraak!

Voor een gratis intakegesprek.

Mindful Motion

Uit je hoofd, in je lijf