Wandeling 'Kracht & Balans'

Deze zomer organiseert Mindful Motion in samenwerking met ‘La Ceiba coaching in de natuur’ de wandelingen ‘Kracht & Balans’. Deze wandeling is echt een cadeautje voor Body & Mind!

Trainen van kracht en balans in de natuur

Tijdens deze wandelingen doen we mindfulnessoefeningen, waarbij we mentale kracht en balans trainen. En we maken een aantal stops om fysieke kracht- en balansoefeningen te doen. Bij veel oefeningen zetten we de natuur in als hulpmiddel. 

kracht en balans jacqueline tessa

Kleine groepen met 1,5 meter

De wandeling is volledig ingesteld op de coronarichtlijnen van het RIVM. Zo lopen we in kleine groepen, waarbij we de gehele wandeling voldoende afstand houden. En we gebruiken geen losse materialen bij de oefeningen.

Data en locatie

Op dit moment plannen we alleen privésessies. 

Locatie: Broekpolder Vlaardingen

Aantal deelnemers

Bij groepen van 5 tot 8 personen lopen trainers Jacqueline Hamerslag en Tessa Bensch beide mee. Bij 3 of 4 deelnemers wordt de wandeling begeleid door 1 van de trainers. 

Privésessies

Wil je ons boeken voor een privésessie ‘Kracht & Balans’? Dit is al mogelijk vanaf 3 deelnemers. We plannen dan een wandeling op het moment dat het voor jullie het beste uitkomt. Leuk als vriendinnenuitje, bedrijfs-, of familie-activiteit. Stuur een berichtje naar info@mindfulmotionstudio.nl.

Interesse?

We horen het graag als je een privesessie wilt boeken!

Mindful Motion

Uit je hoofd, in je lijf