Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

100 berichten op mijn blog!

Wauw, het is echt tijd voor een feestje. In de 3,5 jaar dat deze website bestaat heb ik inmiddels 100! blogs gepubliceerd.

Ik ben er zelf een beetje van ondersteboven. Want ik wist dat ik schrijven leuk vind, maar dat het er zo veel waren had ik me nooit gerealiseerd.

100 blogs

Weet je nog ….

En stiekem zijn het er nog meer, want ik heb in de tijd ook nog wat blogs die niet meer relevant zijn weggehaald. Wat dacht je van mijn Pilateslessen in Park 16hoven en mijn tijd als peuterdansjuf? Die berichten zijn er al lang weer af.

Waar wil jij dat ik over schrijf?

Maar ik kan niet wachten om ook weer het 101e bericht te schrijven! En daar wil ik jou de kans voor geven om onderwerpen aan te dragen. Ik schrijf graag over systemisch werk, acceptance & commitment therapy, coaching, pilates en wandelen.

Heb jij daarbinnen een onderwerp waar je meer over te weten wilt komen? Wil je tips uit 1 van deze categorieën? Laat het me weten, en dan schrijf ik blogs over de 3 leukste suggesties! Je kunt je suggestie als reactie op deze blog of 1 van de social berichten (Facebook, Instagram of LinkedIn) achterlaten. Ik ben heel benieuwd!

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: