Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Waarom ik zo graag werk in de Broekpolder

De Broekpolder: Het is mijn favoriete plekje in Vlaardingen! Ik vind het heerlijk om er te wandelen, met mijn kinderen te spelen, maar vooral ook te werken. Want hoe tof is het als je zo’n fantastisch groengebied tot je werkterrein mag rekenen?

Tessa broekpolder

Vind jij het ook fijn om buiten met je lijf of met je hoofd (of een combinatie!) bezig te zijn? Dan heb ik een aantal hele mooie mogelijkheden voor je om samen met mij op pad te gaan

Standaard doen we coachingsgesprekken aan mijn keukentafel in Vlaardingen, maar als je liever wandelend de gesprekken met mij voert, kan dat absoluut. Het is vaak veel makkelijker om je gevoelens onder woorden te brengen terwijl je wandelend. Vanuit de Pilates heb ik daar een mooie verklaring voor. Een bekende uitspraak van mij is altijd “Benen komen uit je buik!”. Fysiek gezien spelen je buikspieren een hele belangrijke rol in het voortbewegen van je benen. En laat je gevoel nu ook net uit je buik komen. Door te lopen maak je je gevoel daadwerkelijk actief en leg je makkelijker linkjes. Zo wordt wandelend coachen dus heel effectief!

Een opstelling kun je doen met poppetjes of vloerankers, maar in de natuur komen alle elementen nog veel meer tot leven! Daarom is systemisch coachen in de natuur ook heel geschikt. Je kiest dan blaadjes, takjes of bomen om de elementen in de opstelling te representeren. Ik vind het heel gaaf om dit een keer met je te doen!

Een combinatie van wandelen en Pilates, die standaard in de Broekpolder plaatsvindt. In de wintermaanden lag het accent bij de Pilates Buitentraining op de cardio-elementen, omdat we lekker warm wilden blijven. Maar in de lente en zomer zijn we wat vrijer om hiermee te spelen. Het is dus helemaal aan jou en je buddy hoe de verdeling ligt tussen wandelen, staande oefeningen, matoefeningen en ontspanning.

personal training broekpolder

Personal Pilates doe ik op een plek die jou het beste uitkomt. Dat kan dus ook jouw favoriete plekje in de Broekpolder zijn! Ik neem dikke matten mee, dus je hoeft niet bang te zijn voor koude billen of natte voeten. Vervolgens pas ik de training helemaal aan op jouw wensen.

In de bovenstaande opties zag je al de 3 elementen waaruit mijn dienstverlening bestaat: coaching, wandelen en Pilates. Bij de wandeling Kracht & Balans komen deze 3 elementen helemaal samen. We werken in 1,5 uur aan mentale en fysieke Kracht en Balans.

Jouw ideale verhouding

Wat is jouw ideale verhouding van coaching, wandelen en Pilates? Laat het me weten, dan kunnen we samen op zoek naar iets passends voor jou!

Interessante blogs om verder te lezen:

pilates buitentraining obliques

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: