Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

De geschiedenis herhaalt zich

‘Wie is het?’ Urenlang, druilerige weekenden lang, deden mijn broer en ik spelletjes op de vliering boven onze slaapkamers. Door ons grote leeftijdsverschil daagde hij me onbewust maar continu uit om nog beter te worden. We verzonnen onze eigen spelregels. Heb jij wel eens ‘Wie is het?’ met 2 kaartjes per persoon om te raden gespeeld? Wij deden het. En het leverde hilarische vragen op “Die kale met die bril, heeft die roze wangetjes?”

wie is het tessa broer

Op een gegeven moment hadden we zelfs onze eigen foto’s en personages in het spel verwerkt. Hoe leuk wordt het als je zelf ook tot de categorie “roze wangetjes” behoort ??

De volgende generatie

En de geschiedenis herhaalt zich. Mijn dochter heeft dezelfde leeftijd als ik toen, dus het werd tijd om ook in ons spel de broer en zus toe te voegen. ‘Wie is het?’ is nu ook bij mijn kinderen een grote hit.

wie is het broer en zus

En nu ben ik dus toeschouwer in dit spel tussen broer en zus. Het brengt me terug naar die zolder in Maasland. Ik hoop dat het dit weekend lekker guur weer wordt. Dan zou ik het liefste onzichtbaar in een hoekje zitten, en kijken naar die twee.

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: