Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Hoe zien anderen jou?

Het beeld dat anderen van jou hebben, is heel vaak niet gelijk aan hoe jij jezelf ziet. Ik realiseerde me dit, toen ik deze illustratie liet maken. Voor mijn gevoel zijn mijn sproeten heel prominent, maar vallen die blijkbaar helemaal niet op. En dat is nog maar een heel klein uiterlijk detail. Sowieso is het voor een tekenaar al een hele uitdaging op zich, om met beperkte informatie (in dit geval 2 foto’s) een realistisch beeld te maken.

hoe zien anderen jou

Lastig om te praten over pijn

Kun je nagaan hoe lastig het is voor anderen, als jij hen niet alles vertelt? Mensen met pijn, praten hier meestal niet graag over. En bij heel veel aandoeningen (zoals de mijne) is het aan de buitenkant niet te zien dat je pijn hebt. Hoe kunnen anderen dan rekening met je houden? En kennen ze je wel helemaal?

Je hele verhaal kwijt kunnen

Praten over je pijn met een pijncoach kan heel fijn zijn, omdat je voor je gevoel eindelijk eens een keer je hele verhaal kwijt kunt. Zonder je zorgen te maken over de ander. Mooie bijkomstigheid is dat het daardoor dan ook makkelijker wordt om het verhaal ook aan anderen te vertellen!

Met dank aan Lieneke Post voor het aangaan van de uitdaging om een snel portret van mij te maken.

reflectie spiegel

 

 

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: