Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Ik ben jarig en trakteer! (*actie verlopen*)

Woehoe! 14 oktober ben ik jarig, en hoe leuk is het dan om jullie te trakteren? Ik geef met heel veel plezier 2 gratis coachgesprekken weg. Wil je hier kans op maken? Like dan mijn Facebookpagina en/of mijn Instagrampagina. Het mag natuurlijk ook allebei voor extra veel kans :-). Ik geef namelijk 1 coachgesprek weg aan 1 van mijn Facebookvolgers, en 1 aan mijn fans op Instagram.

tessa pijncoach jarig

Een los coachgesprek

Als je een concreet vraagstuk hebt, kunnen we zeker in 1 gesprek al hele mooie resultaten halen! Wat zijn coachvragen waar we mee aan de slag kunnen?

  • Je hebt een dilemma dat je wilt uitpluizen met me (blijven of weggaan bij werkgever, verhuizen of niet, op wereldreis gaan of niet etc)
  • Je wilt meer in contact komen met je gevoel in een bepaalde situatie
  • In je hoofd is een stem soms heel aanwezig (bijvoorbeeld een controleur, of een perfectionist) en je wilt daar meer regie over krijgen
  • Je wilt meer ontspanning inbouwen in je leven
  • Je hebt ‘gedoe’ met iemand en je wilt je meer kunnen inleven in die persoon

Verjaardagsactie

Op donderdag 14 oktober 2021 lanceer ik de actie van de 2 gratis coachgesprekken. Je hebt dan tot en met zondag 17 oktober de tijd om mee te doen. Dus ik hoor het graag van je! De actie is inmiddels verlopen

Verschil gratis intake en los coachgesprek

Misschien vraag je je af wat het verschil is tussen mijn gratis intake en een los coachgesprek? In de intake coach ik je nog niet. We duiken samen helemaal in jouw probleem en krijgen jouw coachdoel helder, waar we vervolgens in een traject mee aan de slag kunnen. In een los coachgesprek heb jij een overzichtelijk probleem al geformuleerd voor jezelf, zodat we in 1 uur tijd er al vol in kunnen duiken. Door verdiepende vragen en/of een oefening heb je na een uur tijd meer inzicht in het probleem en mogelijke acties om het op te lossen.

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: