Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Ik doe het wel alleen …

Voel je soms het verlangen naar dieper contact, maar vind je jezelf vaak zeggend: “Ik doe het wel alleen”?

Het is een gedachte die veel vrouwen maar al te goed kennen, en het kan een diep gevoel van teleurstelling met zich meebrengen. Het is niet de eerste keer dat je dit denkt. Het patroon is waarschijnlijk al vroeg bij je ontstaan. En het kan zijn wortels hebben in de allereerste en meest intieme relatie die je ooit hebt gehad.

ik doe het wel alleen

Je moeder

De relatie met je moeder is een relatie die gekenmerkt wordt door diepe emotionele verbindingen, maar ook door conflicten en spanningen. Niet alle moeders zijn beschikbaar. Fysiek zijn ze er, maar emotioneel zijn ze heel ergens anders. Dat gebrek aan verbinding met je moeder op een dieper emotioneel niveau kan je al vroeg laten besluiten “Ik doe het wel alleen”.

Dit patroon is van invloed op de manier waarop jij je in de wereld beweegt en hoe je relaties met anderen aangaat. Dus als jij een dieper contact zoekt met je partner, word je systemisch de weg gewezen naar je moeder.

dochter van je moeder

Workshop Dochter van je moeder

De beweging naar je moeder is de meest helende beweging die er is. De workshop Dochter van je moeder biedt een veilige omgeving waarin we met inzichtgevende theorie, opstellingen en andere oefeningen de dynamiek tussen jou en je moeder en de onderliggende oorzaken belemmeringen die je ervaart, blootleggen. Je leert hoe je deze dynamiek kunt veranderen en hoe je jezelf kunt bevrijden van beperkende patronen.

Mooie dingen gebeuren als jij jouw moeder helemaal als moeder aan kunt nemen, en zij jou mag ontvangen als kind. Meld je nu aan voor ‘Dochter van je moeder‘ en begin je reis naar diepere verbinding.

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: