Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Wat kunnen we leren van de lente?

Systemisch werk biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden om te reflecteren en te leren over de wonderen van het leven. De lente is een tijd van hernieuwde energie en groei. De lente leert ons dat veranderingen mogelijk zijn, dat er hoop is in de donkerste momenten en dat we ons leven opnieuw kunnen invullen.

leren van de lente

Het leven omarmen

Het leert ons ook om flexibel en open te blijven voor nieuwe ideeën en om creatief te blijven oplossingen te zoeken in plaats van aan te nemen dat het zo is. Het leert ons de balans te bewaren tussen actie en rust, reflectie en expressie. Als we de lessen van de lente toepassen in het systemisch werk, kunnen we het leven omarmen zoals het is en kunnen we onszelf openstellen voor verandering en groei.

Wat kan iemand met chronische pijn leren van de lente?

De lente is echt een tijd van nieuw begin, dus het is de perfecte gelegenheid om een nieuwe, positieve kijk op het leven te ontwikkelen. Een mooie bijkomstigheid is dat de temperatuur stijgt en het misschien wel gaat kriebelen om lekker naar buiten te gaan.

Verbinding

Mensen met chronische pijn kan ik dit zeker aanraden. Kom in beweging en maak (vaker) een lekkere wandeling. Adem de frisse lucht in, doe je vitamine D op en voel de verbinding met de natuurlijke wereld.

In de natuur kun je makkelijker ontspannen en kun je met kleine stapjes werken aan je mentale gezondheid. Ook als je last hebt van je klachten, kan het je onverwachtse momenten van rust en plezier geven.

leren van de lente

Veerkracht

De lente is een goede herinnering dat er hoop en verandering is. Wie weet lukt het je je focus te veranderen van de pijn naar het versterken van je veerkracht. Heb je daar een beetje hulp bij nodig? Verdiep je dan eens in mijn wandelcoachingstraject (speciaal afgestemd op mensen met chronische pijn) waarin we in 6 wandelingen stappen zetten naar jouw doel.

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: