Angelique's ervaring met pijncoaching

"Sinds het coachingstraject bij Tessa ben ik meer naar oplossingen gaan zoeken"

Na een intensief bestralingstraject heeft Angelique chronische pijn in haar arm overgehouden. Dat brengt haar wel eens in een lastige situatie met haar energieke dochter van 6 jaar. Samen hebben we gekeken hoe ze in een uitdagende situatie met haar dochter nog steeds respectvol kan communiceren. Met respect voor de grenzen van Angelique én het welzijn van haar dochter.

“Wat ik zo fijn vond aan de gesprekken met Tessa, is dat zij door haar eigen situatie begrijpt hoe het voor mij is. We konden sparren over de situaties waar ik tegenaan loop, en ik heb daar veel praktische tips uit gehaald.

‘Respectvol communiceren’ over mijn grenzen was mijn doel en die term is steeds in mijn hoofd blijven hangen. Daardoor was het makkelijker om er steeds naar terug te grijpen, en in kleine stapjes proberen dingen anders te doen. Als ik pijn heb, wil ik er wel eens iets uitgooien. Maar daar denk ik nu iets langer over na, zodat ik het anders kan formuleren.

Sinds het coachingstraject bij Tessa ben ik meer naar oplossingen gaan zoeken. Ik had al zo veel geprobeerd, dat ik niet meer wist waar ik het moet zoeken. Nu geef ik het niet op, maar vind ik een oplossing. Ik probeer het van nog meer kanten te bekijken. Kleine dingetjes helpen zeker. Een van de oplossingen waar Tessa en ik samen op kwamen was een poster bij de deur met welke regels er gelden voor het spelen met vriendjes. Mijn dochter wijst er nog steeds regelmatig naar.

Tessa was goed voorbereid en communiceerde duidelijk. Ze kwam op mij zeer oprecht en betrokken over. Ik heb goede ideeën al kunnen toepassen in de praktijk. Het was fijn om Tessa’s visie op bepaalde punten te horen.”

angelique pijncoaching ervaring

Maak nu een afspraak!

Voor een gratis intakegesprek.

Mindful Motion

Uit je hoofd, in je lijf