Chantal's ervaring met pijncoach Tessa

"Tessa gaf me het juiste schopje-onder-de-kont"

Chantal kwam bij me om los te komen van haar stuitpijn, en weer energiek dingen op te pakken. Tijdens het eerste gesprek vertelde ze me dat ze zwanger was, dus hebben we gedurende het traject steeds de gesprekken aangepast naar wat zij op dat moment nodig had.

“Tessa luisterde, vroeg door en hield daardoor een goede spiegel naar mij op. Ze vroeg me wat ik nodig had en ik hoe ik dacht er te komen. Door dingen hardop uit te spreken, wordt het heel concreet en haal je sneller resultaten. Tessa was mijn schop-onder-mijn-kont en in onze gesprekken kon ik mijn twijfel of onzekerheid weghalen. 

Door Tessa heb ik weer geleerd om stap voor stap bij mezelf af te vragen wat ik wil. Mensen te vertellen wat ik wil en met een plan van aanpak ook dingen aan te pakken.

De pijn in onze stuit verbond ons. Daardoor herkende Tessa dingen, en omdat ze echt goed naar me luisterde, kon zij snel schakelen qua richting. Welke hulp ik op dat moment nodig had. Ik voelde me vertrouwd en heb alles open en eerlijk kunnen delen en vertellen zonder daar opgelaten over te voelen. Ze dacht voor onze sessies na wat de volgende stap kon worden. 

Ik pas veel dingen toe bij verschillende situaties, die niet altijd met pijn te maken hebben. En daardoor kom ik stap voor stap tot rust. Tot rust om de rust te pakken of tot rust om juist een plan van aanpak te creëren. Ik denk meer aan wat ik nodig heb dan dat ik bezig ben met wat anderen nodig hebben.

Ik heb nu duidelijkheid in wat ik nodig heb, en kan daardoor rust vinden.”

Quote pijncoach ervaring

Maak nu een afspraak!

Voor een gratis intakegesprek.

Mindful Motion

Uit je hoofd, in je lijf