Inge's ervaring met coaching

"“De methodes die je gebruikte, leken wel voor mij gemaakt”"

“Wat gebeurt er als het goed gaat?” Een vraag die bij Inge veel indruk maakte. Ik stelde hem aan het begin van het coachtraject eens, en gaandeweg het proces bleef de vraag in haar hoofd terugkomen. Inge is heel goed in het snel van ‘A naar Z’ gaan zoals ze het zelf omschreef. Als iets niet helemaal gaat zoals de bedoeling is, ziet ze snel veel obstakels.

In het coachtraject focussen we op wat ze nu echt wil, en hoe ze daar kan komen. Ondanks onzekerheid en perfectionisme toch stappen zetten. Inge: “Bij Tessa voel ik precies de juiste balans tussen professionaliteit en het op je gemak voelen om alles te vertellen wat ik denk en wil. Tessa is vrolijk en open, waardoor je dat zelf ook doet. Daardoor kreeg ik de ruimte om uit mijn comfort zone te stappen. Niet meer verschuilen achter ‘onzeker’ en ‘spannend’.

Nu durf ik steeds een klein stapje vooruit te zetten. Na afronding van het coachtraject ga ik door met tijd voor mezelf plannen en rust in mijn hoofd creëren. De eerste stappen zijn gezet, en ik heb zin om verder te gaan.”

Inge coaching ervaring

Maak nu een afspraak!

Voor een gratis intakegesprek.

Mindful Motion

Uit je hoofd, in je lijf