Ervaring Julian Coaching

"Tessa heeft me uitgebreid laten vertellen, maar keert wel steeds terug op het vooraf afgesproken pad."

‘Streng’… zo had ik mezelf voordat ik coach werd nooit gezien. Maar soms is het nodig in een coachtraject. Af en toe moest ik Julian even ‘aan zijn oren terugtrekken’ (zoals hij dat zelf omschreef in de eindevaluatie) naar het doel dat we vooraf hadden afgesproken. Mooi hoe onze dynamiek zich gedurende het traject daarin ontwikkelde. In het begin nog wat onwennig, maar aan het einde had hij aan een simpele opmerking, of een klein hoofdgebaar al genoeg om te begrijpen waar ik naartoe wilde. En dan moesten we allebei hardop lachen. Ook via videobellen zijn die kleine nuances heel goed over te brengen. 

“Als creatieveling heb ik op een dag wel 6 verschillende ideeën die door mijn hoofd schieten. Als ik niet oppas, blijf ik de hele dag in het midden staan om ze allemaal te bekijken en uiteindelijk weinig productief te zijn. Ik ben vaak druk in mijn bovenkamer en dat kan leiden tot verlamming op de vloer.

Tessa heeft me geholpen om meer focus aan te brengen, en een richting te kiezen. Het ‘huiswerk’ dat ik kreeg en de afspraken die we samen maakten, waren een uitstekende stok achter de deur. Ik heb die dingen uiteindelijk toch gedaan, al had ik er niet altijd zin in.

Het traject met Tessa was erg prettig. Ze luistert goed, heeft me uitgebreid laten vertellen, maar keert wel steeds terug op het vooraf afgesproken pad. Een fijne coach die zich voldoende kan inleven in haar coachees, maar ook streng is wanneer het nodig is.”

Julian coaching ervaring

 

Maak nu een afspraak!

Voor een gratis intakegesprek.

Mindful Motion

Uit je hoofd, in je lijf