Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

De actiecoach: dat ben ik

Tijdens mijn coachopleiding werd duidelijk dat iedere coach wel een bepaalde voorkeur heeft voor de ‘laag’ waarop hij of zij het liefst coacht. En met laag bedoel ik dan of je op het niveau van bewustzijn, vaardigheden of actie werkt. De coachee mag daar in iedere sessie zelf een keuze in maken, maar iedere coach heeft toch zo zijn specialisme.

actiecoach

Al heel snel werd duidelijk dat ik het heerlijk vind om op het actieniveau te werken. Als ik mezelf in een paar woorden omschrijf, snap je ook wel hoe dat komt. Oplossingsgericht, enthousiast en impulsief. Ik ben een typisch ‘eerst doen, dan denken’ type. Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor vragen op bewustzijnsniveau. Iedere actie heeft ook bewustzijn nodig, anders mist het zijn doel. Dus we gaan eerst samen de diepte in, om er achter te komen hoe het komt dat je bepaalde dingen doet (of juist niet doet). Daarom heb ik ook een opleiding tot systemisch coach gedaan.

Maar als je een echte gedragsverandering wilt doorvoeren, zit er maar 1 ding op. Gewoon doen! Met de angst onder je arm toch actie ondernemen. Zo leggen we nieuwe verbindingen in je hersenen aan. En iedere keer dat je het doet, wordt het een beetje makkelijker.

Bij mij ga je altijd de deur uit met hele concrete en haalbare acties. Die je overigens zelf verzonnen hebt! Ik help je daarbij door de juiste vragen te stellen. En vervolgens ben ik je stok-achter-de-deur, of schop-onder-de-kont, zoals ik ook vaak terug krijg van coachees. Je doet het voor jezelf, maar het idee dat je het met mij hebt afgesproken, helpt enorm in het extra zetje dat je soms net nodig hebt.

Wat zeggen anderen over de Actiecoach

Eric, die mij overigens de bijnaam Actiecoach als eerste gaf, zegt hierover: “Er blijft een onderhuids gevoel van urgentie achter als ik tegen mijn actiecoach heb gezegd wat ik voor stappen ga zetten de komende dagen. Tessa stipt precies aan wat ik nodig heb om in actie te komen. En daarbij voelt het altijd alsof ik een stok achter de deur heb. En haar pragmatische aanpak geeft mij nieuwe ideeën.”

Gratis intake

Wil jij met deze actiecoach stappen zetten? Neem een kijkje bij het coachinggedeelte van mijn website. Als het je bevalt, kun je contact opnemen voor een gratis intake. Dat zijn 2 mooie eerste acties ;-).

pijncoach tessa bensch

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: