Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Lekkerder in je vel, binnen en buiten

Yasss, ik kon EINDELIJK weer naar de kapper. Ik had een afspraak staan in de week dat de lockdown werd aangekondigd. Ik had toen expres even gewacht met een afspraak maken, zodat ik met de kerst er tiptop bij zou zitten. Nou, daar werd even mooi roet in het eten gegooid! Mijn haar ging de afgelopen maanden maar inspiratieloos in een staart of klem, en gaan.

lekkerder in je vel

Je voelt je gelijk lekkerder

Maar wat een verschil maakt zo’n knip- en kleurbeurt. En dan niet alleen uiterlijk, maar vooral innerlijk. Ik kreeg gelijk zin om ook eens wat extra make-up op te doen, leuke kleren aan, en voelde me gewoon lekkerder.

En dat is nou precies hetzelfde met sporten. Het sporten is op het moment lekker (of voor sommigen vooral het moment na het sporten ;-)), maar op de lange termijn voel je je gewoon veel beter als je regelmatig beweegt. Je zit lekkerder in je vel en het is ook nog eens hartstikke goed voor je immuunsysteem. Des te zuurder is het dan de Pilateslessen in de zaal nog steeds niet zijn toegestaan.

Naar buiten!

Als je echt niet meer kunt wachten om te sporten, ga dan samen met mij de Broekpolder in. Ik geef Pilatestrainingen buiten aan individuen en duo’s. Of kies voor wandelcoaching. Laat het me weten als je het een keer uit wilt proberen!

Pilates Buitentraining mindful motion

 

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: