Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Lichter leven; een dag van loslaten

Ik denk dat iedereen een kilo lichter onze training Lichter Leven op 13 april verliet, inclusief Elda en ik als trainers :-). Wat was het weer een prachtige dag vol met mooie momenten, veel tranen, keiharde realisaties, bakken acceptatie, nog meer herkenning en erkenning. En vooral heel veel loslaten van alles dat ons niet meer diende.

loslaten vrijheid

Verbinding

Het was een heerlijke dag op het inspirerende terrein van De Vreemde Vogel in Vlaardingen, en de zon liet zich precies op de juiste momenten zien. We hebben buiten tijdens het afsluitende ritueel dingen verbrand, gebroken, weg laten drijven en uitgesproken. Daarbij hebben we hulp gevraagd, steun gekregen en verbinding gevoeld.

vechten of loslaten oefening

Een stap naar heelheid

Elda en ik broeden al weer op een vervolgtraining, waarbij we ons meer richten op voelen en diepere stukken gaan helen. Heb jij chronische pijn of een chronische ziekte, en wil jij ook onder begeleiding van ons een stap zetten naar heelheid? Laat het ons alvast weten, we verzamelen de interesse, zodat we een datum kunnen plannen!

Een andere optie is een 1-op-1 ACT-traject, daarin gebruik ik ook vergelijkbare technieken als in de Lichter Leven training.

lichter leven trainers

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: