Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Nieuw: Wandelprogramma ‘Bekken in Balans’

Sinds ik pijn bij het zitten heb, valt het me op hoe ongelofelijk veel vrouwen pijn hebben in het bekkengebied. Zo veel verhalen heb ik al gehoord van vrouwen die door stress, door een zwangerschap, bevalling of een andere oorzaak een overactieve bekkenbodem hebben, een pijnlijke stuit of op een andere manier pijn in het bekkengebied.

Steeds meer wortelt het gevoel in mij dat ik deze groep vrouwen wil hebben. Vanuit mijn eigen ervaringen, en vanuit mijn rol als Pilatesdocent. Natuurlijk kan dit op traditionele Pilateswijze op de mat. Maar wandelend in de natuur kunnen we ook hele mooie dingen doen.

Gespannen bekkenbodem

Zelfs in de natte kou van vandaag. Ik had een sessie met een dame die pijnklachten heeft door een te gespannen bekkenbodem. Al wandelend hebben we heel waardevol kunnen werken aan ontspanning, ademhaling, houding en lichte oefeningen ter versterking van de core. Tussendoor hebben we ook gekletst (lekker opgewarmd bij een kopje meegebrachte thee) over onze ervaringen en hoe we omgaan met de pijn ??.

Bekken in Balans wandelprogramma

Bekken in Balans

Voor mijn nieuwe project ‘Bekken in Balans’ stel ik nu om een groepje samen (3 of 4 dames die zich hierin herkennen) om wekelijks in de Broekpolder in Vlaardingen te lopen.  Je kunt je nu al aanmelden, dan gaan we samen kijken naar een moment waarop we hiermee kunnen starten. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe meer invloed je hebt op de dag/tijd ?. Meer informatie vind je op de pagina ‘Bekken in Balans‘.

*Update: Vanwege de coronamaatregelen bied ik nu het Bekken in Balans programma aan als privétraject.*

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: