Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Online systemisch coachen, kan dat?

Het lijkt ingewikkeld. Maar online systemisch coachen is ook heel effectief. Voor de coach blijft de kunst gelijk: je verbinden met de systemen waar de coachee deel van uitmaakt en te verkennen waar de schoen wringt.

Veilig en vertrouwd

Sommige coachees vinden dat het juist voordelen heeft dat ze tijdens de coaching in hun vertrouwde omgeving zijn. Een nieuwe coach is even wennen en misschien is systemisch coachen ook wel nieuw voor je. Dat je dan in je eigen kamer zit, kan je dan helpen. Als je je veilig en vertrouwd voelt, kun je je goed openstellen voor de opstelling.

online systemisch coachen

En hoe doen we het?

Misschien heb je thuis wel Playmobil- of Legopoppetjes die we kunnen gebruiken. En als je geen kinderen (meer in huis) hebt, voldoen koffiekopjes net zo goed. Bijna alles kunnen we gebruiken om een tafelopstelling bij jou thuis te maken. Ook met A4’tjes op de grond creëren we makkelijk een opstelling met vloerankers.

We bekijken jouw vraagstuk en maken dynamieken in jouw systeem zichtbaar. Het zichtbaar maken en ontrafelen van verborgen patronen zorgt ervoor dat er weer kracht, rust en balans in het systeem komt, en dus ook bij jou.

online systemisch coachen duplo

Haal jij systemisch coachen in huis?

Ik bied een pakket van 2 gesprekken. Dit bestaat uit 1 gesprek van 1,5 uur (intake en opstelling). En na een paar weken nog een tweede gesprek en opstelling van 1 uur. Kosten 199 euro. Neem contact op als je interesse hebt, of wilt overleggen, via 06 – 4324 8043.

duplo poppetjes opstelling

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: