Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Spread the word! Ik kan je hulp gebruiken

Mag ik je iets vragen? Ik kan je hulp namelijk gebruiken bij mijn missie om mensen met chronische pijn te helpen. Sinds 2021 ben ik mijn pijncoachingpraktijk aan het opbouwen. Daarvoor heb ik tot nu toe al heel wat zaadjes gepland. Ik netwerk me suf, ben actief op social media en probeer zo veel mogelijk mensen te vertellen over mijn missie. En ik merk dat inmiddels sommige van deze zaadjes beginnen uit te komen, dat is echt fantastisch! In het begin gaat dit natuurlijk nog heel langzaam. Dus daarom kan ik alle hulp gebruiken. Wil jij me helpen om meer mensen met chronische pijn te helpen hun beste leven te leiden? Lees dan verder wat je kunt doen.

zaadjes planten

Zo kun je deze pijncoach helpen:

  • Op social media ben ik actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Deze platformen werken zo dat de berichten met de meeste interactie de meeste zichtbaarheid krijgen. Lang niet iedereen krijgt dus mijn berichten te zien! Pas als je veel likes, reacties, of deelacties hebt bereik je een grote groep mensen. Dus als je een bericht van mij ziet voorbij komen, helpt het als je op ‘Like’, ‘Leuk’ of het Instagram hartje klikt. Een reactie is natuurlijk ook heel erg welkom. Of je kunt het bericht met jouw connecties delen. Als je een bericht interessant vindt, kun je het ook opslaan voor later. Klik hiervoor op de 3 puntjes rechts van de afzender van het bericht.
  • Heb je een familielid, vriend, collega of buurman/vrouw met chronische pijn of een chronische aandoening? Ik vind het supertof als je die persoon over mijn pijncoaching wilt vertellen. Ik kan je mijn visitekaartje geven of verwijs ze naar deze website Mindfulmotionstudio.nl.
  • Werk je bij een re-integratiebedrijf? Misschien kan ik mijn expertise toevoegen!
  • Ook mensen met klachten als stress, overspannenheid of burn-out komen in mijn praktijk. Zie je deze klachten vaak terugkomen op je werk? Misschien kan ik iemand van jullie HR-afdeling benaderen?
  • Misschien ken je een lotgenoten groep, een app groep, of een ander medium waar ik mezelf kan introduceren?
  • Heb je een andere tip voor me?

Plant jij ook een zaadje voor mij?

Laat het met weten als ik je kan voorzien van flyers of visitekaartjes ;-). Alvast heel erg bedankt!

zaadjes planten help de pijncoach

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: