Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Water off a duck’s back

Mijn coachee trekt het commentaar van anderen zich te veel aan. Ze wil met mij kijken hoe ze opmerkingen beter van zich af kan laten glijden. Direct springt het beeld van een eend in mij op. Ik vertel mijn coachee hoe de vetlaag op het verenpak van de eend ervoor zorgt dat waterdruppels op magische wijze van hem afglijden. Ik zie dat het binnenkomt bij mijn coachee.

Water off a duck's back

Symbool

Samen kijken we hoe de eend een symbool voor haar kan worden. Als getalenteerde handwerkster gaat ze vervolgens aan de slag om een eend te maken, die haar dagelijks kon ondersteunen bij het behalen van haar doel.

Nieuwsgierig

Vorige week kreeg ik deze foto van maar liefst 3 eenden! Zo gaaf om te zien. En het maakt me nieuwsgierig wat ze in ons volgende coachgesprek te vertellen heeft.

In mijn coaching werk ik veel met symbolen en metaforen. We kunnen de eend zelfs in een tafelopstelling zetten. Ben jij daar nieuwsgierig naar geworden? Plan dan een gratis intake via 06 – 4324 8043.

grenzen communiceren illustratie

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: