Silvia's ervaring met Long COVID coaching

"Tessa stemde echt af op mijn behoefte; mentaal en fysiek"

Toen ik me verdiepte in Long COVID zag ik veel parallellen met chronische pijn. Het hebben van een chronische ziekte of pijn brengt dezelfde uitdagingen met zich mee. Maar vooral energieverdeling is iets dat niet makkelijk te regelen of voorspellen is. Daarom heb ik met Silvia 9 online coachsessies gedaan, waarbij sommigen wat korter waren als het voor haar niet meer ging.

Kortere sessies

Silvia: “Het coachtraject met Tessa was heel prettig en goed te doen voor mij. Tessa heeft meerdere malen aangegeven dat ik aan de bel kon trekken als het niet meer ging. Ook was het geen enkel probleem om kortere sessies te doen en dan vaker. Tessa stemde echt af op mijn behoefte.

Het was een prettig traject waarin we van tevoren bekeken wat mijn doel was, wat ik graag wilde bereiken. Wat ik ook erg prettig vond is dat de coach ‘ervaringsdeskundige’ is. Ook al had Tessa zelf geen Long COVID, wist ze door haar pijn wel waar ze het over heeft en kon zich daarmee goed inleven in mij.

Programma op maat

Ik had het gevoel dat ze zeer betrokken was. Tessa keek steeds hoe het met mij ging en stemde daarna af wat we tijdens de sessie gingen behandelen. Dus absoluut geen standaardsessies, maar echt op maat. Kijken waar de behoefte lag en dan met diepere vragen komen tot overdenkingen en inzichten in mezelf. Maar ook het stuk accepteren dat het voor nu even is zoals het is! Acceptatie is bij Long COVID van essentieel belang.

Praktische oefeningen

Wat ik heel prettig vond is dat ik iedere keer wel praktische handvatten kreeg om mee aan de slag te gaan. Ook kwam Tessa steeds terug op de vorige sessie. Op deze manier werd ik echt mentaal aan het werk gezet. Doordat ik vooral aanliep tegen het mentale stuk van Long COVID, kon ik dit heel goed delen met Tessa. Ze begreep het. Tegelijkertijd zorgde ze er ook voor dat ik er niet in bleef hangen door praktische oefeningen te doen. Dit heeft mij enorm geholpen.”

Acceptatie van Long COVID

Heb je ook interesse in het ‘Betekenisvol leven met Long COVID‘ coachprogramma? Stuur me dan een berichtje of via 06-43248043!

Ps. lees ook Mirjam’s ervaring met dit programma

Silvia coaching ervaring

Maak nu een afspraak!

Voor een gratis intakegesprek.

Mindful Motion

Uit je hoofd, in je lijf