Ervaring Peter Coaching

"Onbetaalbaar hoeveel Tessa me heeft geholpen."

“Als zelfstandig conceptmaker en tekstschrijver werk ik aan veel verschillende projecten. In opdracht en op eigen initiatief. De laatste tijd miste ik enorm focus. Projecten bungelen en leveren niks op. Financieel en emotioneel niet.

Tessa heeft heel secuur en simpel de kluwen ontward waar je focusloos in verstrikt raakt. Als je alles half doet, doe je niks. Via een logboek ontdek ik wat ik op cruciale momenten en bij bepaalde gebeurtenissen precies denk en voel. Waardoor ik vastloop, ophoud en niet doe wat ik wil (en moet) doen.

Samen met Tessa ontdekte ik dat het kreatieve kind in mij monddood wordt gemaakt door een Irritant Kutstemmetje, de interne criticaster. Via Voice Dialogue heb ik geleerd die het zwijgen op te leggen, een geweldige oefening.

Tessa is supersympathiek, welbespraakt, inlevend en open. En dringt razendsnel door tot de kern van je zaak en komt precies op het juiste moment met de juiste oefening op de proppen. Op een manier alsof die alleen voor jou op maat is gemaakt.

Ik ging dit traject in om als coachee eigenlijk Tessa te helpen met haar opleiding tot coach. Onbetaalbaar hoeveel ze mij heeft geholpen.”

Peter coaching ervaring

Maak nu een afspraak!

Voor een gratis intakegesprek.

Mindful Motion

Uit je hoofd, in je lijf