Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

“Krijg ik geen serie oefeningen mee?”

Op het snijvlak van coaching en bewegen had ik vandaag een intake met een coachee die zich graag lekkerder in haar lijf wil voelen. Maar het was echt een coachingsvraag. Ze wilde graag met mij uitvogelen hoe ze een dagelijkse routine van bewegen kan aanleren, zodat ze deze met veel plezier kan doen.

ervaar je doel intrinsieke motivatie

Intrinsieke motivatie

Superleuke coachvraag waarbij ik echt helemaal in de rol van coach kon duiken (en niet van Pilatesdocent). Tot haar verrassing gaf ik haar dus aan de einde van de sessie geen serie oefeningen mee. Want dan blijft ze afhankelijk van mij. We gaan op een andere manier aan de slag om te kijken hoe het komt dat het tot nu toe niet lukt en wat ze daar dan zelf aan kan doen. Zodat ze deze dagelijkse routine met een intrinsieke motivatie kan uitvoeren, en niet omdat ik het zeg.

Ervaar je doel

Ik ben heel benieuwd waar het traject ons gaat brengen! Op de foto hierboven de Ervaar je doel oefening. Waarbij de coachee echt kon ervaren hoe het zou zijn als ze haar doel heeft bereikt. Wil jij ook met mij aan de slag? Plan dan een gratis intake via 06 – 4324 8043.

werkgevers verzuim

 

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: