Lichter leven webinar

Je ziekte of pijn volledig omarmen door te stoppen ertegen te vechten? Dat kunnen we je helaas niet bieden in een webinar van 1 uur. Maar 1 stap verder in je acceptatieproces? Dat kunnen we zeker realiseren! Op donderdag 9 februari 2023 geven Elda Dorren en Tessa Stolze daarom van 19.30 – 20.30 uur een gratis webinar rondom Lichter Leven.

We helpen je onderzoeken wat je precies te los te laten hebt, en hoe je dat kunt doen. Dat doen we op een interactieve en praktische manier, met aandacht voor lichaam en geest. Het doel: minder strijd, minder energieverlies en meer kwaliteit van leven.

Ben jij gemotiveerd om je ziekte of pijn (nog meer) een plek te geven? Het webinar is helaas voorbij. Misschien is een Acceptance & commitment therapy coachtraject iets voor jou?

Ervaringen


“Door zo bewust over mijn pijn in gesprek te zijn, kon ik het beter accepteren. Ik vond een stuk berusting en leerde beter communiceren over mijn pijn. Tessa leerde me hoe ik mijn pijn kon omarmen, waardoor ik er zelf beter mee om kon gaan en ik me niet meer schaamde voor mijn chronische pijn. Door Tessa voel ik me geen zeurpiet meer.

Door mijn pijn de volle aandacht te geven, heb ik ingezien hoe het mij belemmert in vrijwel alles wat ik doe. Chronische pijn is echt, en het is een onderdeel van me. De pijn is niet weg, ik ga er nu beter mee om.”

“Wat ik zo fijn vond aan de gesprekken met Tessa, is dat zij door haar eigen situatie begrijpt hoe het voor mij is. We konden sparren over de situaties waar ik tegenaan loop, en ik heb daar veel praktische tips uit gehaald.

Tessa was goed voorbereid en communiceerde duidelijk. Ze kwam op mij zeer oprecht en betrokken over. Ik heb goede ideeën al kunnen toepassen in de praktijk. Het was fijn om Tessa’s visie op bepaalde punten te horen.”

Fatima noemt onze sessies samen zo mooi ‘ademtherapie’. Zij heeft recent een heel groot trauma meegemaakt, en stopt soms met ademen. In de privélessen die we samen doen werken we er daarom aan om haar weer de connectie terug te geven met haar lichaam.  
 
Ze leert om bewust te ademen en kan daardoor tijdens paniekaanvallen of hyperventilatie zichzelf weer uit de aanval coachen. Ik vind het zo mooi dat het resultaat van onze lessen samen, dus ook zo krachtig doorwerkt in haar dagelijkse leven. 

Mindful Motion

Uit je hoofd, in je lijf