Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Coaching voor Pilatesdocenten

Als coach met een Pilatesachtergrond heb ik volop kunnen oefenen met vraagstukken van Pilatesdocenten uit mijn netwerk. Ben je benieuwd waarmee ik je zou kunnen helpen? Hier een aantal voorbeelden van coachvragen die me zijn voorgelegd:

  • Wil ik externe trainers inhuren om in mijn studio les te geven?
  • Ga ik door met Body Balance lessen? (uiteindelijk veranderde het accent in deze coachvraag in “Ga ik door met lessen bij Sportschool X?”)
  • Hoe ga ik om met schuldgevoel dat ik heb richting mijn klanten, als ik bijvoorbeeld een les van het rooster haal? Hoe zorg ik voor mezelf en geef ik stevig mijn grenzen aan?
  • Ga ik door met groepslessen of stop ik ermee en focus ik me helemaal op persoonlijke begeleiding?
  • Hoe ga ik beter om met de studio-eigenaresse waarmee ik bots?
  • Hoe krijg ik concreet waar ik blij van word en waar ik geld mee kan verdienen (hier lag het accent op het loopbaanaspect, en kwam de coachee uiteindelijk op haar wens om een eigen well being center te starten)?

Tessa Bensch Mindful Motion

Herken jij je in 1 van deze vraagstukken, of heb ik hiermee een eigen coachvraag aangewakkerd? Dan kunnen we een gratis intakegesprek doen!

Natuurlijk ben je als yogadocent, personal trainer, en andere professional die werkzaam is in de sport, ook van harte welkom met jouw vraag!

Interessante blogs om verder te lezen:

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: