Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

#everydaypilates challenge completed!

34 authentieke Pilatesoefeningen en nog 3 extra, dat was de #everydaypilates challenge. What a journey! Echt heerlijk om zo in het originele repertoire van Joseph Pilates te duiken. 1 oefening (de Crab) die ik nog nooit had gedaan. En sommige oefeningen waar ik echt even voor heb moeten oefenen om hem toch een beetje netjes op de foto te krijgen

In mijn Pilateslessen gebruik ik voor beginners zo’n 20 van de oefeningen regelmatig, die ik eindeloos kan variëren. Ik werk vaak met een thema (adem, schouders, nek etc), waardoor je een oefening iedere week weer anders kan ervaren. Ook houden we het interessant met props zoals gewichtjes, weerstandsbanden en ballen. Omdat ik maximaal resultaat wil halen met mijn leerlingen, werk ik alleen nog maar 1 op 1 (of 1 op 2). Daardoor kan ik de oefeningen precies aan jouw niveau en mogelijkheden aanpassen.

Laat het weten als je een proefles wilt doen!

#everydaypilates challenge

Challenge leerpunten

Oh ja, en nog even wat gedachten over het doen van een challenge. Voortaan denk ik eerst 3x na voordat ik mezelf een challenge opleg! Want wat heb ik die #everydaypilates challenge (die ik nota bene zelf verzonnen had) vervloekt. Het leek zo leuk, iedere dag zou ik een foto maken van mezelf terwijl ik 1 van de authentieke Pilatesoefeningen uitvoer.

De reden erachter was ijzersterk. ‘Bij de loodgieter lekt de kraan’ is een uitdrukking die in mijn geval zeker opging. Als marketeer van achtergrond vond ik het moeilijk om mezelf te presenteren op social media. Ik weet wat werkt, maar doe het dan ook nog maar eens. Ik heb gemerkt hoe moeilijk het is om dit naast al je andere werk te moeten doen. De challenge gaf me de stok achter de deur om 1. Iedere dag iets waardevols te posten met 2. Mijn eigen hoofd erop :-).

Nu terugkijkend ben ik beretrots op het resultaat, dus het is het gelukkig allemaal waard geweest. Maar mijn advies: Stap dus niet hals over kop in een challenge, maar denk goed na voordat je je vastlegt!

Interessante blogs om verder te lezen:

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: