Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Pijncoaching is het ultieme cadeau

Een pijncoachingstraject wordt door heel veel coachees als het ultieme cadeau voor zichzelf genoemd. Gun jij het een dierbare met pijn om daar minder tegen te vechten, en er beter mee om te gaan? Dan heb ik iets bijzonders.

Actiemodus

Normaal gesproken bestaat een pijncoachingstraject uit 6 gesprekken. Maar omdat ik het cadeau bereikbaar wil maken voor meer mensen, bied ik ook een los gesprek aan voor 95 euro. In een gesprek van een uur gaan we vol in de actiemodus. Waar heb je het meeste last van, en welke oplossingen kunnen we verzinnen? Mijn ervaringsdeskundigheid en scherpe vragen zorgen ervoor dat je gegarandeerd met een lijst met hele haalbare en waardevolle acties weggaat.

pijnocoaching cadeau

Ook voor life coaching

Heb je geen pijn, maar wel een concreet vraagstuk waar je mee zit? Dan kunnen we in 1 life coaching gesprek ook hele mooie resultaten halen! Wat zijn coachvragen waar we mee aan de slag kunnen?

  • Je hebt een dilemma dat je wilt uitpluizen met me (blijven of weggaan bij werkgever, verhuizen of niet, op wereldreis gaan of niet etc
  • Je wilt meer in contact komen met je gevoel in een bepaalde situatie)
  • In je hoofd is een stem soms heel aanwezig (bijvoorbeeld een controleur, of een perfectionist) en je wilt daar meer regie over krijgen
  • Je wilt meer ontspanning inbouwen in je leven
  • Je hebt ‘gedoe’ met iemand en je wilt je meer kunnen inleven in die persoon

Verschil gratis intake en los coachgesprek

Misschien vraag je je af wat het verschil is tussen mijn gratis intake en een los coachgesprek? In de intake coach ik je nog niet. We duiken samen helemaal in jouw probleem en krijgen jouw coachdoel helder, waar we vervolgens in een traject mee aan de slag kunnen. In een los coachgesprek heb jij een overzichtelijk probleem al geformuleerd voor jezelf, zodat we in 1 uur tijd er al vol in kunnen duiken. Door verdiepende vragen en/of een oefening heb je na een uur tijd meer inzicht in het probleem en mogelijke acties om het op te lossen.

Wil jij met mij aan de slag?

Stuur dan een bericht naar info@mindfulmotionstudio.nl om een afspraak te maken!

Quote website ervaring

Interessante blogs om verder te lezen

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: