Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Fysieke en psychologische flexibiliteit

“The human capacity for burden is like bamboo – far more flexible than you’d ever believe at first glance.” ― Jodi Picoult.

Lange slanke spieren

Er zijn zo veel mooie parallellen tussen coaching en pilates. Flexibiliteit is daar een heel mooi voorbeeld van. Fysieke flexibiliteit is het meest tastbaar. Een getrainde spier is er 1 met kracht én flexibiliteit. Bij Personal Pilates werken we stapje voor stapje toe naar lange, slanke spieren die veel kracht en buigzaamheid hebben en een correcte, sierlijke houding. Je hoeft dus niet superlenig te worden, maar een gezonde mate van flexibiliteit helpt ook mensen met pijnklachten.

psychologische flexibiliteit

Psychologische flexibiliteit

In pijncoaching werken we aan psychologische flexibiliteit, dit is een term uit de Acceptance & Commitment Therapy. Psychologische flexibiliteit betekent dat je flexibel om kunt gaan met situaties, gedachten en gevoelens, ook als ze moeilijk of pijnlijk zijn. Zodat je ondanks de pijn, het verdriet en het ongemak toch naar je waarden kan leven. En zo betekenisvolle keuzes in je leven kunt maken.

Mijn pakket waarin we lichaamsgerichte coaching combineren met mentale coaching is voor mij het perfecte plaatje. Dan kunnen we flexibiliteit tot het maximale doorvoeren en inbedden in je leven. Wil je kijken hoe jij de veerkracht die in je zit naar boven kunt halen?

Neem dan contact met me op via 06-43248043 zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Interessante blogs om verder te lezen

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: