Sterker door de storm

Coaching bij chronische klachten 

systemisch coach tessa stolze
Tessa Stolze

tessa@mindfulmotionstudio.nl
06 – 4324 8043

Lichaamsgerichte coaching in de polder

Mijn klant wist het perfecte plekje in de Broekpolder. Een prachtig uitzicht, niemand die er langs komt, en plek voor 2 Pilatesmatten. Dat is alles wat we nodig hebben om een uur even helemaal in ons lijf te duiken.

personal training broekpolder

Want ik moet eerlijk zeggen, dat dit moment samen voor mij net zo helend is als voor haar. Ik heb de volledige aandacht voor mijn klant, en kan haar helpen om het maximale uit haar lijf te halen. Ik kan doen waar ik goed in ben en blij van word, en zij heeft maximaal resultaat.

Helemaal opgeladen loop ik na afloop weer terug naar mijn fiets. Zo mooi dat dit mijn achtertuin is.

Een dergelijke training is onderdeel van mijn Lichaamsgerichte coaching. Ga je een keertje met me mee?

Interessante blogs om verder te lezen:

Maak een stap naar een betekenisvol leven

Kom met me in contact om kennis te maken
Ook interessant: